Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ωραία περάσαμε- Ο χρόνος λίγος - Σύντομα να ξανασμίξουμε πιο πολύ χρόνο.Περάσαμε όμορφα 
στην ειδική προβολή της ταινίας "Καζαντζάκης" του Γ. Σμαραγδή 
για τα Μέλη του Σ.Ε.Ο.Τ.Α.Ν.Ηρακλείου 
στον κινηματογράφο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
στο Γάζι (Αμμουδάρα).

Και η συμμετοχή  ήταν μεγάλη (τελική απαρίθμηση: 603 άτομα, μέλη και οικογένειες) και η επιθυμία να σμίξουμε μεγάλη,  γι αυτό και ο χρόνος  φάνηκε λίγος.

Το Δ.Σ. εκφράζει ευχαριστίες στα Μέλη του για:


  • την ευρεία υποστήριξη της πρωτοβουλίας, 
  • τον συντονισμό με τους διοργανωτές,
  • την έγκαιρη προσέλευση, κατανομή στις (5) αίθουσες προβολών, την διαμονή στο φουαγιέ και
  • την ομαλή αποχώρηση.
Ευχαριστούμε τον κ. Τσαγκαράκη, ιδιοκτήτη του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ για την πολύ καλή φιλοξενία του με το άψογα προετοιμασμένο και πλούσιο κέρασμα. Τα εδέσματα που δεν καταναλώθηκαν διατέθηκαν από τον κ. Τσαγκαράκη (με δικό του κόστος), την ημέρα που ακολούθησε της προβολής, στο ίδρυμα Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο.

Τα Μέλη του Συλλόγου είναι 710 και είναι οι Εργαζόμενοι των επτά (7) περιφερειακών Δήμων του Ν. Ηρακλείου. Οι χώροι εργασίας ( πατήστε στον χάρτη για εστίαση) δεν είναι σε κοντινές αποστάσεις και με τους πενιχρούς μισθούς της τελευταίας περιόδου οικονομικής κρίσης, δεν περισσεύουν σε κανέναν εργαζόμενο, χρήματα, για καύσιμα μετακινήσεων. Γι' αυτό είναι καλό, όταν έχουμε τη δυνατότητα, να σμίγουμε, να γνωριζόμαστε, να ανταλλάσσουμε γνώμες, για να συνεργαζόμαστε, για να χτίζουμε συλλογικό πνεύμα και να γινόμαστε πιο δυνατοί.Την επόμενη φορά που θα σμίξουμε,   ο χρόνος  θα είναι περισσότερος ... 
Πολύ σύντομα, μέχρι το πρωί!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.