Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Οι Περιφερειακοί Δήμοι του Ν. Ηρακλείου με υπηρεσίες γιατρού εργασίας.





Με αφορμή την σύμβαση τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας, που υπογράφτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δήμο Μαλεβιζίου,  υπενθυμίζεται ότι έχει υπογραφεί σύμβαση παροχής υπηρεσιών γιατρού εργασίας στους Δήμους: Μινώα Πεδιάδας, Μαλεβιζίου, Βιάννου και Γόρτυνας. Αυτό είναι αποτέλεσμα διετούς προσπάθειας και πίεσης στις δημοτικές αρχές, από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου, με κατεύθυνση τρεις άξονες, της εκπαίδευσης, της διεκδίκησης και της ενημέρωσης.

Αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης στο Δήμους Αρχανών - Αστερουσίων για 2η χρονιά και των τελευταίων στο Δήμο Χερσονήσου και Δήμο Φαιστού.



Σε προηγούμενη ανάρτηση θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με Ποιές υπηρεσίες παρέχει ο γιατρός εργασίας. 
Οι συμβάσεις μεταξύ άλλων προβλέπουν διάθεση ορισμένου χρόνου σε κάθε εργαζόμενο.

Διετή σύμβαση γιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας Δήμου Μαλεβιζίου
Απαιτείται συνεχής προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί το ίδιο και να παρέχονται σε μόνιμη βάση υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας, καθοριστικές για την ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία.

Σ΄ αυτό το σημείο είναι κρίσιμο ζήτημα πόσο θα αξιοποιηθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τους εργαζόμενους. Είναι στο χέρι των εργαζόμενων οι συμβάσεις να μην μείνουν "κενό γράμμα". Τα Μέλη του ΔΣ επιφορτίζονται με αυτό το καθήκον.

Φύλλα Ελέγχου

Ένα μήνα το ΣΕΠΕ κάνει ελέγχους στους Δήμους Ν. Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.