Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Οδηγίες για εκλογές 2018


Διαδικασία Εκλογών
Με το νέο καταστατικό η διαδικασία των εκλογών αποκεντρώθηκε
Τα εκλογικά τμήματα είναι κοντά στους χώρους εργασίας. Υπάρχει η δυνατότητα να 
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.


Οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα θα ανοίξουν στις 9 π.μ. και θα κλείσουν στις 4 μ.μ. Θα υπάρχει Εφορευτική Επιτροπή. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου έχει ορίσει μέλη του ύστερα από αίτημα του Δ.Σ. για να συμμετέχουν ως Πρόεδροι των Εφορευτικών Επιτροπών,


Θα υπάρχουν δύο κάλπες για τις εκλογές. Στην πρώτη θα γίνει η ψηφοφορία για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και θα ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι (Μόνιμοι, Αορίστου και Ορισμένου χρόνου) που είναι ταμιακά ενήμεροι στις υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Στη δεύτερη κάλπη θα ψηφίσουν,  οι Μόνιμοι και οι Αορίστου Χρόνου υπάλληλοι για εκλογή Αντιπροσώπων στην ΠΟΕ ΟΤΑ σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Τα ψηφοδέλτια για το Δ/Σ και Ε/Ε θα είναι διαφορετικό χρώμα από τα ψηφοδέλτια των αντιπροσώπων. 

Οι σταυροί που θα μπουν στο πρώτο ψηφοδέλτιο που αφορά το Δ/Σ και την Ε/Ε του συλλόγου είναι μέχρι Εννέα (9) για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι Τρείς (3) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι σταυροί στο δεύτερο ψηφοδέλτιο για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕ ΟΤΑ θα είναι μέχρι  Έντεκα (11).

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να κρατάνε μαζί τους κάποιο ταυτοποιητικό έγγραφο όπως Αστυνομική Ταυτότητα ή Δίπλωμα Οδήγησης ή Ασφαλιστικό Βιβλιάριο, για την ταυτοποίηση τους κατά την εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.