Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ιδρυτική Διακήρυξη Δημοκρατικής Κίνησης Περιφερειακών Δήμων Νομού Ηρακλείου

Ο seotanherakliou@gmail.com έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα για δημοσίευση της διακήρυξης στην ιστοσελίδα του https://seotanherakliou.blogspot.gr/ :


Ιδρυτική Διακήρυξη
 Η Δημοκρατική Κίνηση Ο.Τ.Α Περιφερειακών Δήμων Νoμού Ηρακλείου είναι πρωτοβουλία - συνδυασμός των εργαζoμένων που υπηρετούν σε Δήμους, Κοινωφελείς και Δημοτικές Επιχειρήσεις, στις Κοινωνικές Δομές των Ο.Τ.Α. (Βοήθεια στο Σπίτι, Κ.Η.Φ.Η., Κ.Δ.Η.Φ., Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.- Μ.Ε.Α., σε προγράμματα Ε.Σ.Π.Α., προκειμένου να συμμετέχει στις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβούλιου & Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α και να διεκδικήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο την βελτίωση και προαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών, εργασιακών συμφερόντων και δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η Δημοκρατική Κίνηση Ο.Τ.Α Περιφερειακών Δήμων Νομού Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα προς όλους, όλους όσους θέλουν να προσφέρουν, να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας. Στην Δημοκρατική Κίνηση Ο.Τ.Α Περιφερειακών Δήμων Νoμού Ηρακλείου είμαστε όλοι ίσοι, ως ισότιμα μέλη και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, για την επίλυση και την  βελτίωση των εργασιακών θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Στο συνδυασμό μας, δεν υπάρχουν θέσεις και αξιώματα, είμαστε όλοι Συνάδελφοι που θα συμμετέχουμε σε δράσεις προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μας.
Δηλώνουμε και δίνουμε υπόσχεση, ότι θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, με σκοπό την αναβάθμιση, βελτίωση και προαγωγή, με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, όλων των εργασιακών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων και ζητημάτων που απασχολούν και ενδιαφέρουν τον κάθε Συνάδελφο.
Δηλώνουμε ότι είμαστε εναντίον του κομματικοποιημένου συνδικαλισμού και ανεξάρτητοι από χρωματικές ιδεολογίες και θα αγωνιστούμε για το κοινό καλό των Συναδέλφων.
Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Ο.Τ.Α Περιφερειακών Δήμων Νομού Ηρακλείου κοσμούν 27 συνολικά συνάδελφοι οι οποίοι κατέρχονται στις εκλογές όχι για να εκπροσωπήσουν την δημοτική αρχή, ή για να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική, η κάποια κομματικά συμφέροντα, αλλά να υπερασπίσουν τα εργασιακά δικαιώματα, την τιμή και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, είναι μια μίξη παλαιών έμπειρων και νέων φερέλπιδων συναδέλφων. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν οφείλουμε σε κανέναν, δεν εξαρτόμαστε από κανέναν δεν κατεβαίνουμε κατ εντολών κανενός. Το Αξιακό μας μόνον σύστημα μας οδηγεί και η ευθύνη μας έναντι των συναδέλφων οι οποίοι μας τιμούν και μας εμπιστεύονται όλο αυτό το διάστημα.
Οι καιροί μας καλούν να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα.
Η λύση πάντα βρίσκεται μπροστά Ποτέ πίσω.

Ιστοσελίδα: http://www.dimokratikikinisiota.gr/
Την ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Κίνησης Ο.Τ.Α Περιφερειακών Δήμων Νόμου Ηρακλείου διαμόρφωσαν οι παρακάτω συνάδελφοι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΔΗΜΟΣ
Βασιλάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ
Χερσονήσου
Καραγιάννης Μύρων του Γεωργίου
Χερσονήσου
Κόκκινος Γεώργιος του Δράκου
Μαλεβιζίου
Κόρσαβας Λάζαρος του Φραγκιού
Αρχανών - Αστερουσίων
Κουκουράκης Γεώργιος του Κων/νου
Χερσονήσου
Μακρυδάκη Ελευθερία του Γεωργίου
Φαιστού
Μαρακομιχελάκη Ευαγγελία του Εμμανουήλ
Φαιστού
Μεραμβελιωτάκης Ιωάννης του Αντωνίου
Βιάννου
Νηστικάκη Μαρία του Ιωάννη
Μινώα Πεδιάδας
Παναγιωτάκη Γεωργία του Αβραάμ
Χερσονήσου
Παναγιωτάκης Γεώργιος του Μιχαήλ
ΔΟΚΑΠΑΜ-Μαλεβιζίου
Παντερής Γεώργιος του Εμμανουήλ
Μαλεβιζίου
Χουστουλάκης Γεώργιος του Στέλιου
Γόρτυνας
Πετούση Μαρία του Νικολάου
ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασία και Αλληλεγγύης Χερσονήσου
Πηρουνάκη Μαρία του Δημητρίου
Γόρτυνας
Φτυλάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη
ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
Ζαμπετάκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη
Γόρτυνας
Ανδριάνη Μαρία του Αριστοφάνη
ΚΕΠ Μαλεβιζίου
Γιαννάκης Λάζαρος του Χρήσου
ΔΟΚΑΠΑΜ Μαλεβιζίου
Γωνιωτάκη Φιλία του Στυλιανός
Αρχανών – Αστερουσίων
Ιατράκη Ελισάβετ του Εμμανουήλ
Χερσονήσου
Καλοψικάκη Χαρά του Ζαχαρία
ΟΚΑΠ Αρχανών Αστερουσίων
Μυλωνά Σταυρούλα του Ιωάννη
ΚΕΠ Μινώα Πεδιάδας [Αρκαλοχώρι]
Πρίντεζης Μιχαήλ του Γεωργίου
Φαιστού
Φαζάκης Γεώργιος του Μιχαήλ
Χερσονήσου
Μετοχιαννάκης Εμμανουήλ του Ηλία
Γόρτυνας
Κούνουπας Νικόλαος του Γρηγορίου
Χερσονήσου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.